anlægsgartner_have

Giv din have et professionelt look

Din have er dit image udadtil

Hvis din have ikke er pæn og vedligeholdt, eller hvis din indkørsel er fyldt med alger og ukrudt der stikker op mellem fliserne, kan resten være ligegyldigt. Det første folk ser, når de besøger dig i din private bolig, er din indkørsel og din forhave. Så hvis du ønsker at signalere, at du har styr på dit liv, du går op i orden og ikke går på kompromis med noget, så bør du ikke lade haven stå uberørt. Med andre ord: Audien, de dyre møbler og designerlampen falmer fuldstændigt, hvis ikke din have står knivskarp.

En flot have, kan sagtens være en funktionel have. En funktionel have hvor der er plads til legehus, sandkasse og gyngestativ, ligesom der naturligvis skal være plads til at grille og hygge sig med et koldt glas rosé på de lune sommeraftener. Og tro mig: et koldt glas rosé smager væsentligt bedre på en vedligeholdt terrasse, end på en terrasse, hvor ukrudt og myrer bliver en del af hyggen.

Din have behøver ikke være dit problem

En knivskarp have, som er vandet, passet og plejet kræver tid. Meget tid. Tid som er sjovere givet ud sammen med familien eller vennerne. Men der er heldigvis en løsning! En anlægsgartner er en profession der kræver 4 års uddannelse i blandt andet udvikling, planlægning og eksekvering af diverse nye tiltag i haver, parker mm. En anlægsgartner er desuden uddannet i at anvende diverse maskiner, sprøjtemidler, gødning mm. Sagt på en anden måde: en anlægsgartner er uddannet i at få din have eller terrasse til at skinne og se professionel ud – hele året.

Du kan altså slippe for at bruge træls tid på haven, ved blot at overlade arbejdet til en anlægsgartner. Og fortvivl ej! En anlægsgartner er en professionel og veluddannet uddannet form for havemand. En anlægsgartner kan udover at plante blomster, træer og buske, klippe hække og slå græs også tilbyde alt inden for anlægning af stier, stensætninger, fliselægning og placering af bænke.

Få en sparringspartner

En anlægsgartner kan foruden det praktiske arbejde også bi bestå planlægningsarbejdet der ligger forud for det praktiske arbejde. Anlægsgartneren er uddannet til at tegne plantegninger og bruge sit kreative sind, for at imødekomme dine ønsker bedst muligt. For en anlægsgartners vigtigste opgave er uden tvivl at gøre dig tilfreds med det arbejde som udføres. Anlægsgartnerne udfører alt fra opgaver i private haver til virksomheders udendørsarealer, herunder parkeringspladser og haver, golfbaner, parker og kirkegårde. Der er altså ofte en bred erfaring som kan komme dig til gode, når du står i planlægningsfasen.

Anlægsgartnere har desuden ofte et bredt netværk af forskellige fagmænd. Et netværk der også kan komme dig til gode. Det kan blandt andet være fagmænd der udfører arbejde inden for nedrivning, brolægning, maskinudlejning og snerydning.

Selvom en anlægsgartner ofte sidder med hænderne i jorden, vil du også kunne opleve, at vedkommende benytter diverse maskiner, sprøjtemidler og rekvisitter.

Hvorfor ikke vælge en havemand?

De fleste havemænd er ufaglærte, private personer, som udfører det lette havearbejde, udelukkende for at tjene lidt ekstra penge. Dermed vil du ikke fornemme samme passion for det arbejde som udføres, som du vil med en anlægsgartner. En anlægsgartner har valgt haver, planter og en udendørs arbejdsplads som sit levebrød, fordi vedkommende brænder for det. Du vil helt sikkert kunne fornemme interessen og passionen for at gøre dig tilfreds, hvis du vælger en anlægsgartner. Vælger du en havemand, vil du sandsynligvis kunne spare nogle penge, men vil også modtage en service og kvalitet som passer til den pris.