Gør noget ved drømmen

Drømmer du dig også væk til sydens sol og varme? Sol. Palmer. Strande. Kolde øl. Kolde drinks. I disse kolde vintertider er det helt normalt at gå med feriedrømme. Det er bare lige det med at få det planlagt.

Ferieboligen venter på dig

Når familien skal afsted på ferie er der tusinde overvejelser som skal tages stilling til, inden den endelige ferie begynder. Største store spørgsmål er klart: ”hvor skal turen gå hen?” Når destinationen skal vælges, skal man fx overveje om det skal være koldt, lunt, varmt eller meget varmt? I vintermånederne er der kun få steder i Europa som har varme nok til at man kan ligge på stranden og slikke sol. Når destinationen er valgt, er næste skridt at tage stilling til ferieform. Skal det være charterferie med hotel – og måske all inklusiv, hvor man for få penge kan spise de samme 3 middelmådige måltider hele ugen? Eller vil man bo i en privat feriebolig lejet gennem Airbnb – her er der gode muligheder for at tage ud og spise eller lave mad derhjemme. Der er fordele og ulemper ved begge ferieformer.

Men der er jo også den mulighed, at man køber sin egen feriebolig. På den måde undergår man besværet med planlægning hver gang: man ved hvor ferien går hen, man kender de gode spisesteder og man ved hvor man kan købe bleer til børnene. På den måde kan man også indrette hjemmet som man vil og efterlade håndklæder, sengetøj mm. i sin feriebolig. Med andre ord så står ferieboligen klar og venter på dig, når du trænger til ferie. Denne ferieform bliver mere og mere populær hos mange danskere. Men hvor tager danskerne så hen?

Costa del Sol er danskernes foretrukne feriemål

I mange år har Spaniens sydkyst, Costa del Sol været et populært feriemål for danskerne. Her får du alt det, du godt kan lide ved din ferie: sol, sommer, flot natur og plads til afslapning. Men Costa del Sol er jo en lang kyst, med mange populære feriemål på strækningen. Herunder er blandt andet den populære ferieby Marbella. Marbella omtales af mange som Europas svar på Miami. Marbella står for luksus og velvære. Byen er utrolig smuk, forholdsvis ny og ligger på en klippeskråning lige ned til det tyrkisblå hav. Her er gode spisesteder, gode vandreruter og gode muligheder for at dyrke både afslapning og sport som en aktiv del af din ferie.

Men det kan være en stor beslutning at købe en feriebolig i Marbella. Og derfor bør du altid kontakte nogle eksperter først. Her kan klart anbefales Marbella21. Marbella21 er livsstilseksperter og lægger en ære i at koble din livsstil med din drømmebolig.