Hvorfor vælge en uddannelse?

Fordommene – du kender dem

Du kender det helt sikkert. Når vi møder nye mennesker, især de unge af slagsen, så er noget af det første vi spørger om: ”Nå, hvad læser du så?” Dagens Danmark er (heldigvis) sådan, at der er plads til de personer som ikke ønsker en uddannelse, men i særlig grad også både brug for og plads til dem, som ønsker at tage en uddannelse. Vi tager det næsten som en selvfølge, at unge mennesker i dagens Danmark enten har en uddannelse eller er ved at tage en uddannelse. Og du kender sikkert også selv til fordommene der er omkring personer uden uddannelse: du bliver aldrig til noget, eller du kommer ikke til at tjene ret mange penge. For nogle er det en lodret løgn. For andre er det sandhed. Og ikke at sætte folk i bås pga. uddannelse eller mangel på samme, men fakta er, at personer med uddannelse har flere muligheder end personer uden uddannelse.

De svære valg

Har man besluttet sig for at tage en uddannelse, er det næste svære valg, hvilken uddannelse man skal vælge. Og når man så er blevet færdiguddannet og kommet i fast job, kan man måske få den strøtanke: ”det kunne være fedt med endnu mere indflydelse”. Heldigvis til de personer som tænker sådan, er der mulighed for efteruddannelse. På trods af regeringens nye stramninger omkring uddannelsesloft, er der rig mulighed for at tage forskellige selvbetalte uddannelser. En af mulighederne er en bestyrelsesuddannelse.

Hvorfor en bestyrelsesuddannelse?

En bestyrelsesuddannelse henvender sig til en bred gruppe mennesker. Det drejer sig både om nuværende bestyrelsesmedlemmer, iværksættere, ledere og andre personer som blot har en naturlig interesse for ledelse, iværksætteri og administration af virksomheder. En bestyrelsesuddannelse kan fås hos flere forskellige udbydere – en af dem er Iværksætter-bestyrelse. Iværksætterbestyrelse tilbyder en attraktiv bestyrelsesuddannelse, som strækker sig over 6 måneder og er bygget op over 5 moduler. De 5 moduler vil berøre alle interessante emner, herunder alt fra personprofiler og gruppesammensætninger til etik, økonomi og juridiske elementer. Med en bestyrelsesuddannelse fra Iværksætter-bestyrelse vil du blive uddannet af nogle af landets mest kompetente fagfolk.